Vältä välipaloja, tule nauttimaan kunnon lounasta!

Luotettavaa juhlapalvelua Jyväskylässä

Juhlapalvelu on erinomainen tapa järjestää tapahtuma pienemmällä vaivalla, asiantuntijan avulla. Meillä on kokemusta jo yli viidestä sadasta järjestetystä juhlasta, tuhansista itse valmistetuista täytekakuista ja lukemattomien ihmisten kestittämisestä.

Itse tehden isoillekin joukoille

Valmistamme kaikki leivonnaiset ja kakut aina itse alusta asti, emme käytä raakapakasteita tai valmistuotteita. Hillot ja marjat ovat mahdollisuuksien mukaan kotimaisia. Kattaukset onnistuvat jopa kolmelle sadalle hengelle, lisäksi voit vuokrata meiltä tilat, joihin mahtuu sataviisikymmentä henkeä.

Juhlat toiveidesi mukaan

Juhlapalvelumme kantava ajatus on, että kaikki tehdään asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidysti ja luotettavasti. Kerro meille millainen tapahtuma on kyseessä ja mitä toivoisit, tehdään yhdessä näköisesi juhla. Helppoa ja vaivatonta, vai mitä? Ota siis pidemmittä puheitta yhteyttä ja anna meidän auttaa!

Aukioloajat

Maanantai 06:00 - 15:00

Tiistai 06:00 - 15:00

Keskiviikko 06:00 - 15:00

Torstai 06:00 - 15:00

Perjantai 06:00 - 15:00

Tarvitsetko apua pirskeiden järjestämisessä? Juhlapalvelumme avulla onnistut varmasti - anna meidän auttaa järjestelyissä! Lue lisää sivuiltamme.